Avem pasiuni comune și construim o comunitate aparte, cum ne-o dorim.

BMW MOTORRAD CLUB ROMANIA

Motociclism entuziast

Motocicliști entuziaști și motociclete formidabile – asta înseamnă BMW Motorrad Club Romania, clubul oficial al posesorilor de motociclete BMW. A fost înființat în primăvara anului 2016, la inițiativa lui Matei Albulescu, cu susținerea BMW Motorrad Romania.

Ne-am propus să reunim un număr cât mai mare de pasionați de motociclism și motociclete BMW, furnizând informații relevante și organizând regulat întâlniri, tururi și evenimente de natură să apropie oamenii și să dea prilej de bucurie tuturor celor simt că trăiesc mai intens atunci când au motorul între picioare.

Promovăm motocicleta ca mijloc de locomoție eficientă și, desigur, ca o interminabilă sursă de plăcere și tentație către aventură. Promovăm motociclismul entuziast și, deopotrivă, civilizația și siguranța în trafic. Recomandăm numai motociclete, servicii și produse conexe de calitate.

Totodată, facem eforturi să găsim parteneri pentru activitățile clubului și ne-am propus să oferim cât mai multe avantaje membrilor, sperând ca anii ce vin să ne găsească tot mai uniți și mai numeroși.

Mulțumim celor care ne susțin.

Construim o comunitate aparte. Vino alături de noi!

PARTENERI

Ne susțin
Motor Inn logo