Intră în club! Te rugăm să completezi formularul de mai jos.

COTIZAȚIE ANUALĂ

BMW Motorrad Club Romania

  • MEMBRU
    gratuit
  • MEMBRU PASAGER
    gratuit
* Înscrierea conferă calitatea de membru în clubul BMW Motorrad Club Romania cu titlu gratuit pentru o perioadă de 1 an de la data prezentului formular pentru înscrierile care au loc pana la 31.12.2020. Prelungirea calității de membru după expirarea perioadei de un an se va putea face prin achitarea unei cotizații anuale.

CONDIȚII

MEMBRU

Ca să devii membru al BMW Motorrad Club Romania, trebuie să achiți cotizația anuală, să ai vârsta minimă de 18 ani și să fii proprietarul unei motociclete BMW, indiferent de model sau de anul de fabricație.

Calitatea de proprietar trebuie dovedită, pe baza cărții de identitate și a certificatului de înmatriculare (dacă deții motocicleta în nume propriu) sau a altor acte doveditoare adecvate, în cazul contractelor de leasing, de comodat sau în cazul vehiculelor deținute de societăți comerciale cu care ești asociat.

MEMBRU PASAGER

Poți deveni membru al BMC Romania și în calitate de pasager. Ai aceleași beneficii la un cost redus, însă trebuie să fii afiliat obligatoriu unui membru* deja existent. Pentru membrii pasageri nu este obligatorie posesia unei motociclete, iar vârsta minimă este de 16 ani. Participarea la evenimentele clublui se poate face doar în calitate de pasager, însoțind un membru* al BMW Motorrad Club Romania.

* Fiecare membru poate avea un singur membru pasager afiliat.
Mai multe despre club, condiții de înscriere și avantajele membrilor, poți afla aici.

ÎN VIITOR ȘI PLATA ONLINE

În viitor vei putea plăti cotizația anuală și online. Deocamdată te rugăm să completezi formularul de aderare, mai jos.
După completare vei fi contactat pentru confirmare și plată. Mulțumim.

FORMULAR DE ADERARE

BMW Motorrad Club Romania