Vrei să participi la această activitate?

Contactează-ne la numărul 0722.629.296 sau pe email, ca să confirmăm și să stabilim detaliile necesare.

BMW Motorrad Days 2020

3 – 5 iulie 2020

Garmisch-Partenkirchen 82467, Bavaria, Germania

Promisiunea celor trei zile de exaltare motorizată marca BMW Motorrad va atrage zeci de mii de oameni în buza muntelui, la Garmisch-Partenkirchen (82467 Germania) și sunt câțiva dintre noi care am plănuit deja să ajungem acolo, să îngroșăm rândurile… nu că ni s-ar simți lipsa, dacă nu am merge 🙂

Dacă plănuiești să mergi și tu, contactează-ne pe mail sau la telefon, ca să stabilim măcar o metodă de reuniune la fața locului.

Cel mai frumos ar fi să poți merge în șa, alăturându-te astfel multor mii de motoare care vor dudui la unison la evenimente, concursuri și parade – dintre care cel puțin una obișnuiește să fie cu adevărat extraordinară, cu mii de motoare dând o tură pe un traseu drăguț printre culmile bavareze și peste graniță, în Austria.

Drumul din România poate avea oriunde între 1.000 și 1.800 km (depinde de unde pornești) și nu e nici relaxant prin țară, nici frumos prin Ungaria, însă de la Viena încolo te poți bucura de niște trasee atractive până la Garmisch-Partenkirchen, în sudul Bavariei, din sudul Germaniei. Ca să nu mai zicem de rutele alpine către care te poți abate înainte sau după Motorrad Days – și frumoase, și sigure.

Alternativ, poți zbura la Munchen (direct) sau la Innsbruck (cu legătură) și, dacă vrei, poți închiria local ceva cu roți.

Ce găsești la BMW Motorrad Days?

Probabil peste 50.000 de mii de oameni din toate colțurile lumii. Mai găsești multe multe mii de motoare vechi și noi, custom și originale, dar și întreceri, demonstrații, cascadorii, concerte, petreceri și tot spectacolul care însoțește un eveniment mare, conceput să apropie oamenii și să întrețină atmosfera.

Găsești un Enduro Park, mici excursii organizate prin locuri cu priveliște, o tombolă de la care doi oameni vor pleca cu motoare noi-nouțe și, nu se putea altfel… seria actuală și concepte BMW Motorrad, alături de specialiști (inclusiv șefii responsabili de diversele serii), gata să răspundă la întrebări sau să te lase să încerci ceva nou.

Mai multe informații găsești pe siteul oficial, aici.